Skip to main content

Mells, Somerset

Converted barns,  stone farm buildings and contaminated agricultural landscapes transformed into a modern and dynamic office and breakout  space for a firm of leading product designers. The landscaping features a large deck, boules court, stone retaining walls, small lake with outstanding panoramic views.    

Retaining walls

Stone from demolished farm buildings used to construct gabion retaining walls

Panorama

Views over the lake to the rolling Somerset countryside

Arial view

Showing refurbished barns, parking areas and terraces

Double aspect atrium

Two storey glass elevation overlooking the boules court and gardens

Entrance reception

Guest are greeted by a snug area with views over the landscape

Lake

New lake and wetland areas with featuring a suspended summerhouse

Main Barn

Looking towards the main barn across cubed lime trees and a large deck to the right